Scrollujte ďalej

Jármai Anita

Biografia

Edzői pályafutásom a közgazdasági főiskolai tanulmányaimmal egyidőben kezdődött: először csak magam miatt szerettem volna kicsit jobban beletátni a szakmába, aztán valahogy nagyon magával ragadott ez a világ. Hosszú éveken át dolgoztam "2 műszakban": az irodai munkám előtt és után csoportos tréningeket tartottam. Kikapcsolt és feltöltött minden egyes megtartott óra, a pozitív energiák, melyeket visszakapok, terelnek a mai napig az állandó megújulás irányába. Büszke vagyok, hogy több edzőképző intézményben is taníthattam már, s az IWI (International Wellness Institut) tanári karát erősíthetem. Mindig öröm nézni a kezeink közül kikerült edzők karrierjének beindulását és kiteljesedését. 

Egy álmom vált valóra, amikor 2015-ben megnyithattuk Győrben saját stúdiónkat, a JAVE Mozgásstúdiót. "Ne álmodd az életet, éldd az álmaidat!" - ezzel a felfogással igyekszem megtölteni mindennapjaimat, és álmodok mindig tovább. 

Edzői látásmódom a prevenciót tekinti elsődleges célnak, az általam oktatott mozgásformák is ezt képviselik. Évek óta nagy szerelmem a BODYART tréningkoncepció, mely számomra harmóniát, egyensúlyt, minőségi mozgást jelent. Legjobb tudásom alapján igyekszem Neked is adni ebből a szerelemből!